Kasteelstraat 46 8660 De Panne T 058/41.27.13 info@idealhomedepanne.be

Verhuur materiaal

Contacteer ons voor een gratis offerte voor uw installatie.

Bouwdroger DF400F
Bouwdroger DF400F

De DF400F is een middelgrote Dryfast bouwdroger die veel wordt ingezet in de bouw en verhuur, maar ook in de waterschademarkt voor het drogen van bijvoorbeeld appartamenten.

Deze droger is geschikt voor ruimtes tot circa 400m³.

Deze bouwdroger is voorzien van zeer efficiënte roterende compressor en kan in alle standen vervoerd worden en direct (rechtopstaand) worden aangezet.

De nieuw DF400F onderscheidt zich , samen met zijn grotere broer de DF800F, door de onvergelijkbaar hoge ontvochtigingscapaciteit, vooral ookbij lagere temperaturen.

Bouwdroger DF800F
Bouwdroger DF800F

De DF800F is het "Werkpaard" uit het Dryfast bouwdroger programma.

De DF800F is geschikt voor ruimtes van circa 800m³,is voorzien van een radiaalventilator voor meer luchtverplaatsing en heeft een zeer efficiënte roterende compressor.Daarnaast heeft de bouwdroger een onvergelijkbaar hoge ontvochtigingscapaciteit, zeker ook bij lagere temperaturen.

DF800F is de nieuwe standaard voor professionele bouwdroging.Continue verbeteringen en vooruitgang in de techniek staan garant voor jarenlange probleemloze werking , ook onder de zwaarste omstandigheden.

Elektrische Kachel DEH3
Elektrische Kachel DEH3

De DEH3 heeft een vermogen van 3KW, het voordeel hiervan is dat ook met deze kachel meerdere apparaten aangesloten kunnen worden zonder de stoppengroep te overbelasten.

Met een luchtverplaatsing van 550m³/uur is de DEH3 ideaal in te zetten in ruimtes zoals werkplaatsen en garages.

De verwarmingselementen zijn schakelbaar tussen de 0,025KW - 1,5 en 3KW en de zijpanelen van de kachel zijn dubbelwandig zodat er geen warmte verloren gaat.De thermostaat van de kachel is traploos regelbaar.

De DEH3 wordt stekkerklaar geleverd en kan direct worden gebruikt.

Elektrische Kachel DFE25T
Elektrische Kachel DFE25T

 De DFE25T is een elektrische kachel speciaal voor de bouw met een kleine oersterke van 230V.

De DFE25T is voorzien van een ingebouwde thermostaat.

 

Luchtontvochtiger DMD180
Luchtontvochtiger DMD180

De nieuw luchtontvochtiger DMD180 is compact en efficiënt, dat is de juiste omschrijving voor deze luchtdroger.De luchtontvochtiger zal alle professionals overtuigen met een maximale ontvochtigingscapaciteit van 52 liter op 24 uur.

Ruwe omstandigheden zijn geen probleem door het robuuste en industriële design van de luchtontvochtiger.Aan de binnenkant zien we een roterende compressor waardoor deze in iedere positie getransporteerd mag worden.De grote wielen maken het verplaatsen van de droger dan ook zeer gemakkelijk.

Een extra optie is de stekkeraansluiting voor het gebruik van een externe hygrostaat.

De ontvochtiger is uitgerust met automatische heetgasontdooiing zodat ook bij lage temperaturen een hoge ontvochtigingscapaciteit wordt gegarandeerd.

Luchtontvochtiger DMD90
Luchtontvochtiger DMD90

De nieuwe luchtontvochtiger DMD90 is de meest compacte droger uit ons aanbod met een maximale  ontvochtigingscapaciteit van 21 liter op 24 uur.

Ruwe omstandigheden zijn geen probleem door het robuuste en de industriële design van de luchtontvochtiger.Daarbij is de behuizing voorzien van kabelhouders en een metalen handgreep voor het makkelijk verplaatsen van de luchtontvochtiger.Aan de binnenkant zien we een roterende compressor waardoor deze in iedere positie getransporteerd mag worden.

De ontvochtiger is uitgerust met automatische heetgasontdooiing zodat ook bij lage temperaturen een hoge ontvochtigingscapaciteit wordt gegarandeerd.

Al deze voordelen maken de DMD90 luchtontvochtiger een efficiënte maar vooral voordelige manier van luchtdroging.

Pomp Box DPB230
Pomp Box DPB230

Waarom een Pompbox in plaats van een Jerrycan of Mortelkuip?

Een Jerrycan/Mortelkuip zal regelmatig gecontroleerd en, indien nodig, geleegd moeten worden.Hiervoor dient er dus iemand aanwezig te zijn op de drooglocatie of zal naar de drooglocatie toe moeten om te controleren en te legen.Daarnaast kan het legen van, met name een volle mortelkuip best een klus zijn.

Om in bovenstaande te ontzorgen is de pompbox ontworpen voor het volautomatisch wegpompen van condenswater dat afkomstig is van bouwdrogers of ontvochtigers zoals gebruikt in de bouw- en waterschademarkt.

Het condenswater wordt opgevangen door de pompbox en zal worden afgepompt door een eenvoudig aan te sluiten afvoerslang met snelkoppeling.Zelfs als de droger/pomp combinatie op een lagergelegen verdieping staat opgesteld, kan de pompbox het verzamelde water tot wel 5 meter hoogteverschil wegpompen.

Belangrijk detail hierbij is dat de droger wordt uitgeschakeld wanneer de pompbox het water om welke reden dan ook niet kwijt kan.

Tip: De Pompbox is ook prima inzetbaar om condenswater van een airconditioner af te voeren.

Ventilator Axiaal DAF6000
Ventilator Axiaal DAF6000

Dryfast ventilator speciaal ontwikkeld om, na waterschades, droogprocessen in grotere ruimtes te versnellen, in combinatie met de Dryfast waterschade ontvochtigers.

Voor deze robuuste ventilator is een optioneel frame beschikbaar,waarin de ventilator in verschillende richtingen kan uitblazen.

Aan de uitblaaszijde kan eventueel een slang aangesloten worden.Voor het ondersteunen van droogprocessen in de bouw bevelen wij de speciale bouwventilatoren uit de DFV serie aan.

Deze zijn door de hoge beschermingsklasse (IP klasse) beter bestaand tegen bouwstof en water.

Ventilator Axiaal DFV4500
Ventilator Axiaal DFV4500

DE DFV4500 is een draagbare en stapelbare axiaal ventilator, multifunctioneel inzetbaar voor ondersteuning bij bouwdroging, stofafzuiging, koeling, verwarming etc.

De luchtverplaatsing is in te stellen in 3 verschillende standen.

De ventilator is geschikt voor vele toepassingen, diverse slangadapters vindt u dan ook onder "toebehoren".

Vocht-Thermohygrometer DH100
Vocht-Thermohygrometer DH100

Door de eenvoudige bediening en precieze meettechniek levert de hygrometer snel de precieze meetwaarden van temperatuur, relatieve luchtvochtigheid en van de omgevingslucht.

De digitale thermometer en vochtigheidsmeter is geschikt voor klimaatmetingen in o.a woningen, kantoren, productieruimtes,magazijnrn,de landbouw,etc.

Vochtmeter DM100
Vochtmeter DM100

De vochtigheidsmeter meet hoofdzakelijk het vochtgehalte via een niet-destructieve vochtigheidssensor.

De maximale penetratiediepte is ongeveer 20-40 mm, die geschikt is voor het meten van beton, hout, vloer, muur en andere bouwmaterialen.

1 - 11 van 11 | Pagina 1 van 1

Terug naar startpagina

 

Beko Allibert Radson AEG Stiebel Eltron Group Thys Grohe